Top banner
SUBSCRIBE

Телевизионна реклама

Според проучванията, телевизионната реклама се счита за най-мощния канал за въздействие на рекламата като цяло. Съчетаването на образ, звук, движения, цвят, относително най-висок coverage – покритие на търсената аудитория, престижността и високият демонстративен ефект са силните страни на телевизионната реклама, което я прави най-търсения канал за въздействие. Ефективността на тв реклама се изчислява на база пийпълметрични изследвания, които измерват процента на достигнатата аудитория. Ефективното медиапланиране на тв реклама се прави след предварително проучване на конкурентите на пазара – т.нар. competitive analysis, търсене на оптимално съотношение между достигнат рейтинг и цена за излъчване, възможности за планиране чрез CPP-сделки, т.е. договаряне на цена за рейтинг.
При планиране на тв кампания се прави предварително проучване на програмните схеми на съответните телевизии, за да може посланието да се насочи към максимално таргетирана аудитория. За целта все повече се използват възможностите за спонсориране на предавания, платени репортажи, PR-материали и др. Особено важно условие за стартиране на тв кампания е наличие на достатъчен бюджет за планиране на минимум 2 вълни на кампанията с достатъчна честота и покритие на повече от една телевизии. За постигане на максимална ефективност, телевизионната кампания трябва да бъде подкрепена и с други комуникационни канали.
AV Design Group предлага на клиентите си отлично подготвен екип от специалисти в областта на медийното тв планиране, професионален екип за реализация на телевизионни рекламни клипове.


 • Канал 1

  +
  Българската национална телевизия е първата телевизия в България. Обществен оператор, който произвежда и разпространява политическа, икономическа, културна, научна и образователна информация, осигурява на зрителите си пряк достъп до националните и световните културни ценности, поощрява националната култура.
  www.bnt.bg
 • БНТ 2

  +
  БНТ 2 е национална обществена телевизионна програма на Българската национална телевизия. Програмата стартира на 16 октомври 2011 г. Тя е наследник на закритата през 2000 г. втора програма на БНТ — Ефир 2. Стартира през октомври 2011 г. на мястото на всички регионални телевизионни центрове на националната телевизия. БНТ 2 излъчва авторски програми, новинарски емисии и спортни събития. В програмата е включен и т.нар. „регионален блок“ с авторски излъчвания на бившите регионални програми. Каналът излъчва още и актуални предавания, чужди сериали и спортни събития, сред които Формула 1, Евро 2012, Олимпийски игри, Национална волейболна лига мъже, Национална баскетболна лига и други.
  www.bnt.bg
 • bTV

  +
  БТВ е не просто първата частна национална телевизия в България, тя стана символ на нови професионални стандарти и промени изцяло релефа на медийната сцена у нас. БТВ приложи наистина уникална за българския телевизионен пазар формула: висококачествена продукция, 100% независимост и решения, определяни изцяло на база резултати.
  www.btv.bg
 • Нова телевизия

  +
  Нова телевизия е българска частна национална телевизия. Стартира като ефирен регионален канал в София на 16 юли 1994 година. От 18 юли 2003 година разширява обхвата си и става третата национална телевизия в България (след БНТ 1 и bTV). Нова телевизия, заедно с групата канали на Диема Вижън и спортната телевизия Нова Спорт, стартирала на 30 април 2010 година на мястото на музикалната телевизия MM, от 2008 г. са част от Нова Броудкастинг Груп, собственост на шведската медийна корпорация Modern Times Group, която е втората по големина медийна компания в Европа. Телевизионното подразделение на MTG е по-известно в Европа под марката Viasat.
  www.novatv.bg
 • Диема Фемили

  +
  Диема Фемили” е специализиран телевизионен канал за сериали, мини-сериали и детски програми. В неговата програмна схема намират място сериали за всички възрасти и предпочитания. Специално за децата има ежедневен детски блок, а в събота и неделя на тях е посветена цялата предиобедна програма. Малките зрители могат да гледат както любими анимационни герои, така и игрални филми и сериали. За възрастните програмата включва най-разнообразни по тематика сериали – латиноамерикански, ситкоми, криминални, екшън сериали и др.
  www.diema.bg
 • TV 7

  +
  TV7 е български телевизионен канал, собственост на Алегро Кепитъл. TV7 е четвъртият национален телевизионен канал в България (придобива честотите на преименуваната по-късно на bTV Action PRO.BG), като се разпространява и по кабел и сателит. TV7 е основният канал от 7 Media Group, към която спадат и новинарският News7 (стартира през март 2013) и детският канал Super7 (стартиращ през 2007). През периода август 2007-2009 съществува и спортната телевизия Sport7. Тя е разработвана заедно с кабелният оператор Кейбълтел и е закрита, тъй като операторът се оттегля от поддръжката. Каналът е възобновен отново през 2013. Каналите TV7 и Super7 променят логото и опаковката си през 2010, а TV7 променя визията си и логото си и през март 2012 година. В края на 2012 г. двете телевизии са придобити от Алегро Кепитъл и отново променят графичната си опаковка и лога.
  www.tv7.bg
 • News 7

  +
  На 7 март 2013 г. в българския телевизионен ефир се появи новият информационен канал News 7, който е част от семейството на TV7 и се излъчва на сателитните и наземни честоти на телевизия ББТ. Каналът стартира с новинарски емисии и документални филми, като постепенно програмата ще се обогатява с нови предавания, още емисии и спортни събития, за да достигне завършения си вид. Новият телевизионен информационен канал е най-големия афилиейт на CNN за Източна Европа.
  През декември 2012 г. Turner Broadcasting System Europe Limited, компанията майка на CNN International, подписа афилиейт споразумение с новия канал, което дава на News 7 достъп до новинарските ресурси на международния телевизионен лидер. Това включва извънредни новини на живо, новини, репортажи и програми. Като част от споразумението, News 7 ще предостави на CNN достъп до собствено съдържание от България. Спрямо условията на споразумението, CNN също така предоставя консултации, обучение и подкрепа за развитието на канала, като това е първата по рода си сделка в Източна Европа.
  www.news7.bg
 • Bulgaria On AIR

  +
  Телевизия «България Он Ер» стартира на 5 септември 2011 г. на честотите на телевизия M-SAT (1994-2011 г.). «България Он Ер» е името на най-новата телевизия у нас, която обединява чрез обективност, позитивизъм и информираност зрителската аудитория. 24-часовата политематична програма е с преобладаващо икономическо и финансово съдържание. Телевизията е част от «Bulgaria On Air Media Group», в което влиза и бордното списание на авиокомпания Bulgaria Air. Програмата на "България Он Ер" се излъчва във формат 16:9, а сигналът и се разпространява цифрово в 85 процента от кабелните мрежи в страната. В тринайсет български града «България Он Ер» се приема ефирно, а на територията на цяла Европа чрез сателит. «България Он Ер» си поставя за цел да бъде различната за българското медийно пространство телевизия. Екипът не следва събитията, а участва в тяхното развитие и ще дава прагматични решения чрез гледните точки на зрителите, бизнеса и институциите. «България Он Ер» изгради своя функционален и модерен студиен комплекс в близост до Летище София. Програмна схема на телевизия «България Он Ер» е в тясна връзка с едноименната мрежа от радиостанции и така синхронизирана, че зрителя или слушателя може по всяко време да разчита на информацията, която да получава независимо дали следи програмата чрез радиото или телевизионния си приемник. От 1 март 2013 г. «България Он Ер» се излъчва ефирно цифрово в национален мултиплекс 1.
  www.bgonair.bg
 • ТВ Европа

  +
  Телевизия Европа е първата новинарска телевизия в България с динамично нарастващо присъствие на националния медиен пазар. Началото е поставено през 2001 година в град Пловдив. Основател на телевизията е Емил Стоянов. Първата емисия новини е излъчена на 14.04.2001 - Великден.
  Днес с основание наричат ТВ Европа фабрика за новини: Телевизия Европа прави между 60 и 70 новини на ден - вътрешни, международни, икономически, културни, спортни. В България няма друга телевизия, която да представя сравнимо количество новини. Форматът на Тeлевизия Европа е без аналог на националния телевизионен пазар - новини денонощно, на всеки половин час. Новините на 30 минути са нов етап в развитието на медията, на който бе дадено начало през 2007-а, след четири години "новини на всеки час". Пак през 2007-а започнаха и бизнес новините с емисии в 18:00, 20:00 и 22:00 ч.
  Нашата формула: Интелигентни новини и предавания за интелигентна публика. Нашите принципи са принципите на световния новинарски стандарт: бързина, точност, коректност към факта, обективност, ерудираност, подреждане на събитията в емисиите според тяхната обществена значимост, а не по други критерии. Публиката на Телевизия Европа - по-образованата, по-добре печелещата, по-успялата и по-интелигентната от средното равнище. Публиката, която е и по-консервативна, и по-лоялна към Телевизия Европа. Телевизия Европа има дългосрочни и многостранни договори за обмен на информация и предавания с "Ройтерс" и с Дойче Веле". През 2011г. Телевизия Европа стана член на Асоциацията на търговските телевизии в Европа (ACT), която е най-голямата европейска медийна организация.
  През 2011 г., след проведени конкурси, ТВ Европа спечели лицензии за ефирно аналогово разпространение в София (41 канал), Стара Загора (33 канал) и Бургас (55 канал). Поради начало на цифровизацията на ефирното телевизионно излъчване, телевизията се отказва от използване на каналите по тези лицензии.
  www.tvevropa.com
 • Канал 3

  +
  Канал 3 е 24-часов политематичен телевизионен канал, който обединява зрителската аудитория по интреси и потребности от информация, култура и развлечения. Програмната схема е постоянна и включва излъчването на спортни новинарски емисии, игрални филми, музикални програми, детски програми, анимационни блокове, публицистика, бизнеспредавания, сериали, научно-популярни филми, спортни програми, шоу програми, ТВ състезания и др.
  Днес Канал 3 акцентира на най-силната си част – бърза реакция, предаване "на живо" и "директно" от мястото на събитието по време на митинги, протести, важни пресконференции и др., както и с изключително гъвкавата си програмна схема, която дава възможност важни събития от страната веднага да намерят място ефира на телевизията. Канал 3 бързо става популярен и обичан от аудиторията заради независимостта си, свободната журналистика и факта, че категорично се подчинява на правилото "Без цензура". На практика, в момента телевизията е достъпна чрез всеки кабелен и сателитен оператор. Данните от последните медийни проучвания, показват, че "Канал 3" е на едно от челните места по гледаемост в страната.
  www.kanal3.bg
 • БНТ Свят

  +
  БНТ Свят е сателитният канал на БНТ, излъчващ 24 часа програма за чужбина. Разпространява се чрез спътници Eutelsat W2 и Telstar 12 с покритие на цяла Европа, предна Азия, Северна Африка, Северна Америка. Аудиторията на Сателитния канал са българите в чужбина, но неговата програма се разпространява и в България от всички кабелни оператори.
  Сателитният канал на БНТ е създаден през 1999 г., като започва излъчване под името „ТВ България“. Основната му цел е да бъде телевизията на българите в чужбина и да осъществява връзката им с Родината. От 2005 г. сателитния канал произвежда собствени рубрики, като стремежът е да дават възможно най-пълна картина за живота в България. От 2008 г. програмата вече е 24-часова, променено е логото на канала. От 14 септември 2008 г. програмата е преименувана ва „БНТ Сат“, въвведено е лого в новата стилистика на БНТ. В края на 2010 г. каналът отново е преименуван, като от 20 декември излъчва под новото име „БНТ Свят“.
  www.bnt.bg
 • TV+

  +
  TV+ е частен политематичен канал. Излъчва се от октомври 2008 г. в програмния пакет на сателитнен оператор Булсатком . Първата вътрешна продукция на TV+ - публицистичното предаване "Свободна зона" с автор и водещ Георги Коритаров стартира на 10 март 2010 г. Връщането на известния водещ на екран предизвиква бум в медиите и заявява позицията на TV+ да бъде независима и различна от останалите телевизионни канали.
  TV+ е част от медийна група "БГ САТ", в чието портфолио влизат и Hobby TV, най-известната българска медия за лов и риболов и музикалния канал Popcore TV. Телевизията има политематичен характер и 24-часова програмна схема. Тя е насочена към семейната аудитория, като предлага разнообразен профил от филми, сериали, риалити формати, както авторски, така и най-рейтинговите шоута в световен мащаб. "Свободна зона" с Георги Коритаров, както и Новините успяха да се наложат като висококачествен информационен продукт, който поднася информация през независим поглед. Сутрешният блок "ДЕНЯТ" представя нови лица и теми с акцент върху интересното и непознатото от света на лайфстайла, културата и изкуството.
  wwww.tvplus.bg
 • Диема

  +
  Диема Вижън ЕАД е създадена през 1999 г. Диема Вижън притежава телевизионните канали Диема, Диема 2, и Диема Фемили. Телевизионните канали на Диема Вижън са включени в програмните пакети на над 400 кабелни и DTH оператори. Телевизионните канали на Диема Вижън достигат до почти 60% от 2.7 млн. домакинства в България. През годините се развива много успешно и през 2005 г. става част от Apace Media Group. От март 2007 г. Диема Вижън е част от BMGL (Balkan Media Group Limited), джойнтвенчър между Apace Media Group UK и международната медийна компания Modern Times Group MTG AB. Диема Вижън се стреми да заеме водещо масто на българския медиен и развлекателен пазар.
  Телевизия Диема съществува на българския пазар от 2001 година (до 2007 г. - „Диема +”). Диема е специализиран 24-часов филмово-спортен канал. Наред с директното излъчване на футболните срещи, „Диема” излъчва и спортни предавания, посветени на популярни спортове като футбол, професионален бокс и баскетбол.
  Филмовата програма включва игрални филми на световноизвестни холивудски компании, както и най-доброто от европейското кино. „Диема” - програмата, която е най-добрият избор за любителите на футбола и филмите.
  www.diema.bg
 • Кино Нова

  +
  На 11 август 2003 г. стартира политематичен телевизионен канал Диема 2. За изключително кратко време Диема 2 успя да спечели зрителския интерес с първокласна филмова програма, като филмовите премиери, излъчени през първите месеци доказаха класата на филмовия каталог на Диема Вижън.
  „Диема 2” е политематична 24- часова телевизионна програма. В схемата й са залегнали новини и публицистични предавания, както и сутрешно съботно-неделно магазинно предаване. За любителите на футбола програмата излъчва подбрани мачове от английската Висша лига, испанската Примера Дивисион, френската Лига 1, Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, както и домакински мачове на английския национален отбор. По „Диема 2” зрителите могат да се наслаждават на най-аристократичната спортна игра – тениса с преките предавания от кортовете на „Уимбълдън” и сериите „Мастърс”. Вече втора година любителите на баскетбола имат възможност да наблюдават NBA – Национална Баскетболна Асоциация на Съединените Щати и Канада. Освен интересна филмова програма, футболни и баскетболни срещи, Диема 2 излъчва и новинарски емисии „Денят”, чиято концепция е максимална и независима информация за всичко най – важно, което се случва в страната и по света! На настоящия етап, новините на Диема 2 се излъчват зад кадър, но екипът на „Денят” се подготвя за новини с водещи и специфична визия. ТВ Диема 2 излъчва авторската продукция на Диема Вижън - „Българи – герои на Олимпийските игри” - поредица от филми за всички български олимпийци с режисьор Георги Ангелов и оператор Любомир Калевски. С особена гордост отбелязваме факта, че аналогична поредица до сега не е била създавана и излъчвана от друга компания или медиа. Като политематичен канал, Диема 2 ще включва и разнообразни публицистични, културни и забавни предавания.
  www.diema.bg
 • Nova Sport

  +
  Точно в 12.00 часа на 30 април 2010 г. стартира новият, изцяло спортен канал от семейство на MTG в България – Nova Sport. Първоначално програмата ще продължава до 2.00 часа след полунощ. Каналът предлага всеки ден над 12 часа висококачествена спортна продукция. Той е логичен отговор на взискателния вкус на българския зрител и на желанието му да стане част от най-интересните световни спортни надпревари. Nova Sport предлага състезания от най-висока класа - много футбол, както и хокей, лека атлетика, силови спортове и мотоциклетизъм. Nova Sport може да бъде намерен при всички кабелни оператори на място на музикалния канал ММ.
  www.novatv.bg
 • Ring BG

  +
  Ring.BG е единствената изцяло спортна българска телевизия. Създадена е през 1998 година като Телевизия Ринг, по-късно носи имената Ринг+, Ринг ТВ, а от 19 юни 2009 Ring.BG. Разпространява се по кабелен път на територията на цялата страна. Ring.BG и PRO.BG са част от американския медиен конгломерат СМЕ. През 2013-2014 г. програмата се излъчва ефирно в Мултиплекс 2.
  Телевизията излъчва преки предавания от футболни мачове и други състезания, новинарски емисии, публицистични предавания, магазин за Детско-юношеския футбол, предаване за екстремни спортове, специализирани блокове, букмейкърски програми, интерактивни класации всеки месец.
  www.ring.bg
 • bTV Action

  +
  bTV Action стартира на 22 януари 2011 г. на мястото на Телевизия PRO.BG. Ексклузивни актуални предавания, качествен футбол, световни кино продукции, документални ленти и други програми, насочени към активната телевизионна аудитория, ще приковат вниманието на зрителите към новия канал от семейството на bTV Media Group.
  bTV Action стартира ударно с ново актуално предаване, което предлага провокативни и неразказвани истории и разследвания, с вече познатия и успешен криминален проект "Код: Криминално", документални филми, хитови филмови екшъни, сериали и други атрактивни предложения. От февруари в програмата на новия bTV канал зрителите ще могат да гледат и най-добрите и най-вълнуващите футболни шампионати, както и специални спортни програми. Слоганът на bTV Action е "Повече от емоция".
  www.btv.bg/action
 • bTV Cinema

  +
  bTV Cinema стартира на 7 декември 2009 г. като част от семейството на bTV. bTV Cinema се разпространява по кабел и сателит и излъчва само филми и сериали. Появата му е уникално и съвсем ново за нашия пазар явление и отговаря на потребностите на зрителите. Изследванията на телевизионната аудитория в последните години регистрират ясно изразен дефицит за качествена продукция в областта на филмите и сериалите - над 90% от българските зрители определят филмите като най-желан жанр. Новият канал е насочен към зрители от всички възрастови групи с акцент върху активна аудитория на възраст 18-49 години. В програмата на bTV Cinema влизат хитови филми и сериали от всички жанрове: комедийни, екшън, трилър, фантастика, драматични, романтични, семейни и др. Освен качествено американско кино, зрителите на новия канал ще могат да видят и образци на европейското кино.
  www.btv.bg/cinema
 • bTV Comedy

  +
  bTV Comedy стартира на 1 октомври 2009 година. Каналът излъчва от 30 септември 2005 г. под името GTV. Това е уникален канал на българския телевизионен пазар, защото предлага само и единствено комедийна и забавно-развлекателна програма. Целта му е да създаде позитивна нагласа и добро настроение у зрителя. Силен дефицит на комедийни програми. Това е "диагнозата", за която говорят всички проучвания на аудиторията в последните години. Зрителите са уморени от напрегнато ежедневие, драматични събития и негативните новини, които ни заливат от всякъде. Хората търсят отдушник от всичко това и затова предпочитат комедийните и забавни предавания.
  Появата на bTV Comedy идва в отговор на тази потребност. В програмната схема са включени комедийни сериали и филми, популярни български и чужди комедийни предавания. bTV Comedy прекрасно допълва схемата на основния канал bTV, като стремежът е във всеки слот да се предлага алтернатива на зрителя. Докато големите канали излъчват риалити формати в праймтайма, bTV Comedy предлага комедиен филм всяка вечер, точно в 21 часа. bTV Comedy обещава на своите зрители повече от забавление.
  www.btv.bg/comedy
 • bTV Lady

  +
  Новият канал bTV Lady стартира на 28 януари 2012 г. Новият канал в семейството на bTV Media Group е създаден специално за съвременните български жени. С това bTV ще изпълни обещанието към своите зрителки, заявили нуждата да гледат повече и по-разнообразни програми в предпочитаните от тях жанрове в рамките само на един телевизионен ефир. Част от програмната схема на канала са световноизвестни риалити и токшоу програми, най-популярните теленовели (турски, латиноамерикански и др.), програми за здраве, красота, грижа за дома, семейството и градината, американски сериали, романтични филми, както и локални продукции, включително ежедневно българско токшоу.
  Мотото на bTV Lady е "Повече за нея". Каналът дава възможност на всяка жена да открие нещо повече за себе си - повече полезна информация, положителни емоции, чувство за комфорт, самочувствие и спокойствие, както и повече забавление. Визуалната идентичност на bTV Lady се отличава с типично дамски, стилни и запомнящи се елементи, които се асоциират с всичко, с което се сблъсква и към което се стреми модерната и динамична българска жена в ежедневието си. Лице и глас на bTV Lady е една от най-любимите актриси от новата ера на българското кино - Елена Петрова.
  През 2013-2014 г. програмата се излъчва ефирно в Мултиплекс 2.
  www.btvlady.bg
 • Евроком

  +
  Национална кабелна телевизия Евроком е 24-часов универсален (политематичен) канал. Стартира на 27.08.1996 г. в София като част от компанията „Евроком кабел“. Каналът се наложи на българския телевизионен пазар като семейната телевизия с изключително стойностна филмова продукция и традиционно най-гледаните теленовели. Тя заема около 65% от седмичната програмна схема и е ориентирана към най-добрите образци на американското, европейското и българското кино. Излъчванaтa по Евроком филмова продукция е закупена от световни мейджърски компании, като: Universal, 20-th Century Fox, CBS Paramount, Endemol, Granada, M6, RAI, Coral, TeLeFe, Mainline, Ellipse и други. Паралелно с Национална кабелна телевизия Евроком работи и единственият в България детски телевизионен канал - ЕКидс. През 2013 г. каналът осъществява ефирно аналогово излъчване в Пазарджик на 41-ви канал ДМВ.
  www.eurocom.bg
 • ТВ Скат

  +
  Телевизия СКАТ започва своето развитие през 1992 г. като регионална кабелна телевизия в град Бургас. Днес компанията притежава една от най-големите оптично-коаксиални кабелни мрежи в Югоизточна България, както и два телевизионни канала: Национална Телевизия СКАТ - с кабелно и сателитно разпространение и Регионалната програма СКАТ+, излъчвана ефирно в региона на Поморие и Бургас. От 1998 до 2002 г. телевизия СКАТ се излъва ефирно в Бургас на 51-ви канал UHF.
  www.skat.bg
 • TV1 Chanel

  +
  ТV1 e телевизионен канал със специализиран информационен профил, акцентиращ върху авторски предавания на български продуценти – публицистика, култура, спорт, етнос, музика, история, традиции, комбинирано излъчване на телепазарни модули и студийни предавания с широк спектър жанрово и тематично съдържание: публицистика, анализи и бизнес.
  Разпространява се некодирано и може да бъде приет с всеки сателитен приемник на територията на цяла Европа чрез Eutelsat W. Програма TV1 Channel се излъчва на територията на САЩ чрез програмния пакет „Бул ТВ”, което дава възможност на българската диаспора в Америка да следи динамично случващите се обществени и културни процеси у нас. В България TV1 Channel се разпространява чрез мрежата на 140 национални и регионални кабелни оператори. Програмата ни достига до аудиторията и чрез високо ефективни методи на проникване - интернет, IPTV.
  www.tv1channel.org
 • ВТК

  +
  Военния телевизионен канал излъчва от 7 януари 2003 година, когато от Шумен стартира 4 часова програма. Първоначално се залага на новини и на филмова програма, концентрирани във вечерния часови пояс. От 1 март 2004 година ВТК стартира 24 часовата си програма от София, като още в самото начало лансира 26 предавания собствено производство. Телевизията стартира с 57 души екип, от които петима професионалисти с дългогодишен опит в БНТ и други водещи електронни медии. Днес в телевизията работят 115 специалисти, а собствените телевизионни предавания са 21.
  ВТК информира за държавните политики в областта на въоръжените сили, отбраната и сигурността, както и за други важни области. Програмата акцентира и върху НАТО и ЕС и мястото на страната ни в тези съюзи, зилъчват се рубрики, посветени на историята и съвременните задачи на Североатлантическия съюз съвместно с официалния канал на НАТО NATO Channel TV. Друг акцент в програмата е историята и културно-историческото ни наследство. Теми, важни не само за младите хора, но и за всички нас.
 • VTV

  +
  VTV е частна телевизия с национално кабелно и сателитно покритие. Телевизията стартира под мотото "Виж - това е важно" в началото на октомври 2008 г. Мисията на VTV е да съдейства за развитие и обогатяване на екологичната култура на българското общество, като го запознава с най-важните и актуални екологични проблеми и последствията от тях. Наша информационна ниша са икономическите и социалните аспекти на устойчивото развитие на обществото, на климатичните изменения и глобалното затопляне, енергийната ефективност и сигурност, опазването на околната среда и биологичното разнообразие и др. VTV предлага на своите зрители широка гама от собствени предавания, посветени както на екологичните теми, така и политематични, включително новини, игрални и документални филми. Посланията ни са отправени преди всичко към младите хора и онази значителна част от българското общество, на която не й е безразлично бъдещето на България.
  www.vtv.bg
 • FOX TV

  +
  FOX TV Bulgaria страртира в българския ефир през октомври 2012. FOX e интелигентно забавление с характер, символ на качествено телевизионно съдържание от всички жанрове. Част от световната поп култура над 20 години, общоразвлекателният телевизионен канал e световно признат и успешен член на семейството на Fox Entertainment Group и 20th Century Fox . FOX е водещият бранд на FOX International Channels, мултимедийна развлекателна група на News Corporation, представляваща на българския пазар развлекателни, лайфстайл и документални канали като FOX Life, FOX Crime, 24Kitchen, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Baby TV и др. FIC достига до абонатите на повече от 4000 кабелни и сателитни оператри със 105 телевизионни канала. FOX всеки ден гледат над 126 милиона домакинства в 102 страни по света.
  www.foxtv.bg
 • FOX Life

  +
  Fox Life излъчва в България от 8 септември 2005 г. Целта на канала е да предостави забавление с вкус и стил на зрители, които се стремят към западен стандарт на живот. Сериалите влизат в две категории: драма и комедия.

  www.foxlife.bg


 • FOX Crime

  +
  Fox Crime излъчва в България от 13 октомври 2006 г. Fox Crime е телевизионен канал за феновете на трилъра и криминалната тематика.

  www.foxcrime.bg


 • AXN

  +
  AXN винаги ви представя най-новите хитови продукции. С AXN имате уникалната възможност да бъдете част от един свят, изпълнен с високоадреналинови приключения. А сега и много повече блокбастери от SONY.
  www.axn-bulgaria.com


 • AXN Crime

  +
  AXN Crime излъчва на български език от 2006 г. AXN Crime е пресечна точка на поразителни мистерии и смразяващи престъпления. Излъчвайки най-известните телевизионни криминални сериали, AXN Crime е вълнуващо разклонение на AXN, международния канал за екшън и приключения на Sony Pictures Entertainment.
  www.axncrime-bg.com

 • AXN SCI-FI

  +
  AXN SCI-FI излъчва на български език от 2006 г. Зрителите имат възможността да изследват нови граници на киберпространството, открития космос и всичко, което стои между тях. Доставен ви от AXN, международния канал за екшън и приключения на Sony Pictures Entertainment, този чисто канал е изцяло фокусиран върху фантастиката.
  www.axnscifi-bg.com
 • Телевизия Алфа

  +
  Телевизия Алфа е обществен телевизионен оператор с информационен и образователен профил, излъчва от септември 2011 г. Каналът е собственост на партията с националистическа ориентация „Атака“ и представлява първата телевизия в България, собственост на политическа партия. ПП „Атака“ обяви, че ще разработва собствена телевизия още в края на 2009 г. след прекратяване на сътрудничеството с Телевизия СКАТ.
  Алфа ТВ има национално покритие, 24-часовата програма се излъчва по кабел и сателит. В ръководството са медийният експерт Ани Илинчева и художникът Валентин Христов. Екипът се състои от млади хора, водещи на сутрешния блок „Добро утро, българи!“ са Христина Бозева и Ивелин Николов, ежедневния блок „Държавата днес“ от 17 до 20 ч. представят Петя Кузева и Станислав Цанов. Зрителите ще могат отново да видят на екран лидера на Атака Волен Сидеров като автор и водещ на предаването "Политическа академия". Други известни автори в медията са кинокритикът Александър Грозев и режисьорът Евгени Михайлов, които за първи път показват своите оригинални репортажи от 1989 г. до днес.
  През април 2014 г. Телевизия Алфа започна ефирно цифрово излъчване за регионал на София на 64-ти канал.
  www.ataka.tv
 • България Кабел ТВ

  +
  Tелевизионната програма "България Кабел ТВ", се създава и разпространява от дружеството "България Кабел ТВ" ООД, от началото на 1997 г. От 2002 г. и понастроящем програмата се разпространява чрез сателит, което дава възможност тя да бъде гледана както в България така и в Европа. Програмата се разпространява чрез кабелните мрежи в България, в повече от 180 града и в над 200 села. Потециалната и аудитория са над 2 500 000 домакинства в Република България.
  Програмата "България Кабел ТВ" е с политематичен профил, който акцентира върху развлекателни програми и в който независимо че отсъстват новини, актуаната публицистика има своето място. Програмата съдържа публицистични предавания, които представляват пред аудиторията актуални теми от националното ежедневие. Документалните и научно-популярни филми, които се излъчват в телевизията са за наши съвременници на културата художноци, писатели и др. Музикалната програма съчетава в себе си: автентичен фолклор, поп, поп-фолк и др. Клиповете са съчетани в музикални блокове, които са подбрани с усет и професионализъм от нашия екип.
  www.bgtv-tv.com
 • Телевизия Балканика

  +
  Покритието на BALKANIKA MUSIC TELEVISION на територията на България е 55%. Програмата достига до потребителите в Македония (покритие 90%), Сърбия (40%), Румъния (20%), Хърватска (15%) и Словения (8%) чрез кабелно разпространение от местни оператори. Чрез некодиран сателитен сигнал от спътника Eutelsat W2 покрива й цяла Европа, част от Съединените щати и Канада. Преговорите за увеличаване на кабелния обхват на телевизията и в други страни от Балканския полуостров са в напреднал етап. С тяхното финализиране, програмата на BALKANIKA MUSIC TELEVISION ще бъде достъпна чрез кабел на територия с над 50 милиона население. Стратегическа цел на BALKANIKA MUSIC TELEVISION е цялостното сателитно и кабелно покритие, както на територията на всички балкански страни, така и на всяка точка на света с трайно заселени балкански общности.
  BALKANIKA MUSIC TELEVISION стартира своята 24-часова програма на 15 август 2005 година. Медиата събира музикалното богатство на Балканите в едно и го представя в прецизна хит селекция. Програмата я прави уникална сред предлаганите на българския, балканския и световен телевизионен пазар. Целта на BALKANIKA MUSIC TELEVISION е да забавлява и същевременно да информира зрителя за балканската музика, изкуство и култура съобразно представителността на нациите на Балканския полуостров – Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Черна гора, Турция, Хърватска.
  В програмната схема на телевизията е заложена музика в стиловете етно, поп и поп-фолк от всички балкански държави. Съотношението между тях е прецизно балансирано и съобразено със зрителския интерес и нагласи. BALKANIKA MUSIC TELEVISION ползва собствен ресурс от телевизионна продукция с уредени авторски и други права от над 100 музикални компании, независими продуценти и изпълнители от Балканските страни и Европа.
  www.balkanika.tv
 • Музикалната Телевизия The Voice

  +
  Музикалната Телевизия The Voice стартира през ноември 2006 г. с национално покритие. The Voice TV е вече институция, която предлага на аудиторията си съвременна и хитова музика. The Voice TV е марката, зад която стоят предпочитаната музика и качествената визия - двата основни елемента, на които е подчинена нашата програма. Първоначалната ни цел беше да станем неразделна част от ежедневието на младите хора в България (до 25 г.), но хитовете по The Voice TV вече са част от ежедневието и на хора над 25-годишна възраст.
  Предаванията са изцяло подчинени на музиката и задоволяват всички стилови предпочитания. The Voice TV вече не е новост на българския пазар, но остава музикалната телевизия No. 1 сред конкурентите си. Телевизията се излъчва ефирно в София - цифрово на 64-ти канал (от 2006 г.) и аналогово на 53-ти канал (от декември 2011 до декември 2012 г.).
  www.thevoice.eu
 • Citi TV

  +
  City TV е 24 часова музикална телевизия с формат CHTV (Contemporary Hit TV), която стартира излъчването си на 1 октомври 2005-та година на територията на цялата страна по кабел и сателит. Музикалната плейлиста включва най-новите заглавия от поп, денс и ар енд би хитове, както и наложили се такива през последните няколко години,като програмата е насочена към младите хора на възраст между 15-25 години. Основната идентификация на Сити ТВ е логото,както и наложилият се през годините слоган „Хитове до скъсване“, познат от ефира на Радио Сити, което допълнително затвърждава Сити ТВ като телевизията на младото поколение.
  www.city.bg
 • Фолклор ТВ

  +
  Каналът Фолклор ТВ излъчва 24 часа в денонощието предавания, посветени на народната музика, нейната философия и творци от октомври 2006 г. Зад проекта застават фондацията „Николина Чакърдъкова” и Фен ТВ. • Телевизия Планета

  +
  Планета ТВ е български телевизионен канал започнал своето излъчване през 2001 година като Телевизия Планета. Телевизията е собственост и се оперира от „Пайнер Медиа“ ООД, компания свързана с музикална компанния „Пайнер“ ООД. Каналът е най-рейтинговият сред музикалните канали в България според проучвания от 2012 година[1].
  Планета ТВ е главният телевизионен канал на медийната компания държаща още телевизиите Планета HD и Планета Фолк.
  Програмата на Планета ТВ е музикално ориентирана, като доминиращият стил е етно поп (известен още като поп-фолк), музиката е предимно на изпълнители свързвани с музикална компания „Пайнер“ ООД, а предаванията фокусират предимно върху музика и изпълнители свързани с компанията.
  www.planeta.tv
 • Планета Фолк

  +
  На 6 май 2007 г. стартира и канал „Планета Фолк“,който е специализиран за българска народна музика. Логото на новия музикален канал е „Поздрав от България“. Излъчва се на територията на цяла Европа посредством сателит. Въпреки стартирането на „Планета Фолк“, „Планета ТВ“ не спира да излъчва народна музика от своя ефир.
  www.planetafolk.tv
 • Евроспорт

  +
  Европейския спортен канал "Евроспорт" излъчва от 1 януари 2007 г. изцяло на български език. Три години след старта "Евроспорт" взе решение българската версия да покрие 100 процента от ефирното време", съобщи представителят на канала за България Ерик Калртон. От началото си през март 2004 г. българската версия на най-големия европейски спортен телевизионен канал достига до зрителите по кабелната мрежа, както и чрез DTH операторите.
  www.eurosport.bg
 • National Geographic Channel

  +
  National Geographic Channel приканва зрителите да преосмислят начина, по който виждат телевизията и света - чрез интелигентни и оригинални предавания. Призовава сетивата. Вдъхновява. Позволява на зрителите все повече да изследват и разбират нещата около себе си, като го прави по интригуващ начин и ги предизвиква да мислят за света по-задълбочено, различно, или просто отново и отново.
  Програмата на канала предлага интелектуално забавление, пълно с любопитни факти, на теми като естествени науки, технология, естествена история, археология и природни загадки. Сред най-популярните предавания са Отблизо, В утробата, Разследване на самолетни катастрофи, Мигове от катастрофата, Биоизследвания, Mega Franchise и Naked Science.
  www.natgeotv.com/bg
 • Супер 7

  +
  На 6 август 2007 г. TV7 стартира новият 24-часов двукомпонентен, профилиран изцяло за филми телевизионен канал Супер 7. Супер 7 е първият детски телевизионен канал в България, излъчващ програми, предназначени за деца и юноши. Адаптирана на български език, с високо съдържателно и техническо качество, детската програма на Супер 7 преследва не само чисто развлекателни, но и образователни цели.
  www.super7.bg

Канал 0 - Бургас
6TV - Шумен
Канал 6 - Сливен
Канал 9 - Попово
ТВ 9 - Батак
ТВ Алеко - Свищов
ТВ Алиса 93 - Своге
ТВ Агарта - Златица
ТВ Алома - Гоце Делчев
ASM - с. Забърдо
ТВ Астра - Чепеларе
ТВ Астра Пан - Панагюрище
ТВ Ател - Гулянци
ТВ Ахелой - Ахелой
БАЦ - Петрич
ББ ТВ - Велинград
ТВ Ботевград - Ботевград
ТВ Булсат - Пещера
ТВ Варна - Варна
Телевизия Вега - Сандански
ТВ Велинград - Велинград
Видеосат - Велико Търново
ТВ Видин - Видин
Виж ТВ - Козлодуй
ТВ Враца - Враца
ТВ Вършец - Вършец
ТВ DАРТС - Благоевград
Делта ТВ - Русе
Диана кабел - Ямбол
DC TV - Пловдив
ТВ Детски свят - Стара Загора
КТД - Димитровград
ТВ Добруджа - Добрич
ТВ Дунавци - Дунавци
Евроком Царевец - Велико Търново
ЕТА РАВА ТВ - Бяла Слатина
eTV - Хасково
ТВ Запад - Кюстендил
Зетра ТВ - Ловеч
ТВ Златни пясъци - Варна
Зоната - Свищов
Изт. Родопи - Кърджали
ТВ Изгрев - Сандански
ТВ Ивайловград - Ивайловград
ИХ-ТВ - Ихтиман
ТВК - Созопол
Каварна Сат - Каварна
КаСат - Съединение
CableTel - Кърджали
Канал Котел - Котел
Колор ТВ - Кюстендил
Кракра ТВ - Перник
КТВ Телекабел - Сливен
КТС - Симитли
ТВ Кубрат - Кубрат
ТВ Ловеч - Ловеч
ТВ Лудогорие - Разград
LTV - Димитровград

Монт 7 ТВ - Монтана
Монт ТВ+ - Монтана
ТВ Милена - Вълчедръм
Канал М - Раковски
НИМ ТВ - Свиленград
Нове ТВ - Свищов
ТВ Несебър -Несебър
NRG Vision - Търговище
ТВ ОКО - Благоевград
ТВ Орбел - Петрич
ПОТВ Тракия - Пловдив
Православна ТВ - Пловдив
Press TV - Казанлък
ТВ Панорама - Карнобат
ТВ Пантера - Стралджа
Прима 99 - Исперих
ТВ Поморие - Поморие
Провадия днес - Провадия
Раховец ТВ - Горна Оряховица
ТВ Региана - Русе
Рекординг - Хасково
Рила ТВ - Дупница
Канал Рила - Самоков
ТВ Родопи - Кърджали
Родопи САТ+ - Смолян
Рома ТВ - Видин
ТВ РеТеКом - Свети Влас
ТВ Росат - Велики Преслав
ТВ Росица - Омуртаг
Rimex TV - Враца
ТВС - Горна Оряховица
СТВ - Лясковец
ТВ САТ КОМ - Асеновград
САТ ТМ - Златоград
ТВ Сатурн - Летница
S-Music ТВ - Враца
ТВ Ст. Загора - Стара Загора
СКАТ+ - Бургас
SKY TV - Карлово
ТВ Скайнет - Любимец
ТВ Стойчев - Стара Загора
ТВ Странджа - Елхово
Супер вижън + - Ямбол
Средногорие ТВ - Пирдоп
ТВ Сопот - Сопот
Телекабел ТВ - Пазарджик
Телестар ТВ - Любимец
Трансвидеоком - Приморско
ТВ Трявна - Трявна
Туида+ - Сливен
Фанти-Г - Видин
Фотон-К - Смолян
Канал Фокус - Севлиево
ТВ Хисар - Хисаря
ТВ Черно море - Варна
ТВ Шумен - Шумен
ТВ Щерев - Сопот
Телевизия ЮНП - Рудозем
ТВ Яница - Нова Загора
USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Складови налиности и внос на широка гама от USB флаш памети, както и всички начини за тяхното брандиране. Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Директен пълноцветен печат с фото качество върху CD или DVD диск. Като допълнителна опция предлагаме лаково покритие на компакт-диска.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов печат на PVC банкови, клубни и фирмени карти.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Изработка на гъвкави магнити с индивидуална форма, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

 • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.