Top banner
SUBSCRIBE

Реклама в интернет

Тенденцията за развитие на международния комуникационен процес е тясно свързана с глобалната info мрежа. Рекламодателите проявяват все по-голям интерес към този нов рекламен канал. Участниците в рекламния процес в Интернет са същите както и при класичес- ката реклама. Тук като рекламоносител се явява самата компютърна мрежа в цялото й многообразие и форми. AV Design Group е надежден партньор при реализане на рекламна интернет стратегия. Формите за рекламиране в Интернет са твърде разнообразни – от поместване на информация за фирмени продукти на собствения уеб сървър или на чужди сървъри до разпращане на електронна поща и участие в телеконференции. Особеност на рекламирането в Интернет се явява необходимостта от осъществяването на допълнителни действия по

 

популяризирането на собствения сайт чрез:

• Регистриране на фирмения сайт в търсещи машини;

• Регистриране в уеб директории или каталози;

• Разполагане на безплатни препратки в други търговски сървъри;

• Регистрация на тематични Jump Station.

 

Предимството да са основен и най-разпространен начин за пряко рекламиране в мрежата имат така наречените банер реклами. На много малка площ рекламодателят получава идеална възможност за представяне на своя продукт, услуга или просто за утвърждаване на фирменото си име. Въпреки, че в последно време се водят оживени дискусии за недостатъчната ефективност на рекламните банери и за необходимостта от други по- съвършени модели на интереси – рекламата, имено банерите си остават стандартният начин за разполагане на реклама в електронната мрежа.


 • АБВ

  +
  Историята на АБВ започва в края на 1999 г., когато се заражда идеята за създаване на електронна поща на български език, която да бъде насочена специално към български говорещи потребители. АБВ е постоянно развиващ се виртуален дом - удобен, уютен и подреден. През 2010 бе създадена изцяло нова версия на АБВ. Новата поща е базирана на съвременните технологии и е съобразена със забързаното ежедневие на всеки от нас, предоставяйки ни възможност лесно и бързо да управляваме дигиталния си ден.
  www.abv.bg
 • Dox.bg

  +
  Dox.bg e файлов организатор, позволяващ споделяне и съхранение на файлове с големи размери. Всеки потребител има свое пространство, в което може да качи файловете си и да ги споделя до свои близки и приятели. Потребителите на АБВ поща могат да използват DOX през пощенската си кутия, както и да споделят файлове до адреси от адресната книга на пощата си.
  www.dox.abv.bg/files/share
 • Gbg.bg

  +
  Gbg.bg e първият портален сайт, създаден през 1997 г. Изключително полезен с подбраното съдържание oт топ сайтовете в българското уеб пространство, както и със своята справочна информация- указател на българските сайтове, включващ над 50 000 сайта.
  www.gbg.bg
 • horoskopi.gbg.bg

  +
  На horoskopi.gbg.bg всеки може да прочете професионално изготвен хороскоп за зодията си. Потребителите могат да прочетат освен дневен и седмичен хороскоп така и предвижданията за цялата година, както и да разберат кои са успешните партньорства за всяка зодия.
  www.edna.bg/horoskopi?c=home
 • Izgodnioferti.bg

  +
  Izgodnioferti.bg е специализиран сайт, в който са публикувани офертите, предлагани от сайтовете за групово (колективно) пазаруване. Потребителите на сайта имат възможност да избират от над 2 500 оферти на месец.
  www.izgodnioferti.bg
 • Pariteni.bg

  +
  Pariteni.bg предоставя полезна информация, анализи и сравнения, като запознава потребителите с особеностите на личните и семейни финанси. Сайтът позволява сравнение и избор на банкови продукти и услуги, дава съвети и предлага финансови калкулатори, съобразени с нуждите на потребителите.
  www.pariteni.bg
 • Sinoptik.bg

  +
  Първият и най-големият сайт за детайлна десетдневна прогноза за времето. Sinoptik.bg е с модерен и лесен за ориентиране дизайн, интуитивна навигация и характерна лекота и слънчево излъчване. Сайтът предлага прогноза за времето за 80 000 места по целия свят, вероятността за валежи, в каква фаза е луната, кога ще изгрее и залезе слънцето, атмоферното налягане и много други полезни и интересни данни.
  www.sinoptik.bg
 • Sportni.bg

  +
  Sportni.bg e един от най-посещаваните спортни сайтове, който информира потребителите за основните събития от света на спорта. Сайтът притежава най-богатия в България масив от спортни резултати в реално време. Екипът на Sportni.bg застава зад качество на съдържанието и актуалност чрез авторските коментари и анализи, като се залага много и на мултимедийното съдържание.
  www.gong.bg
 • Vbox7

  +
  Vbox7 е най-големият сайт за видеообмен в България. Това е безспорният лидер сред сайтовете за забавление и любимо място за младите хора в страната. Vbox7 се превърна и в препочитаната платформа за премиерите на българските артисти.
  www.vbox7.com
 • Vesti.bg

  +
  Най-големият информационен сайт в България, който се ползва с доверието на повече от 200 000 души на ден, които виждат в него източник на надеждна и достоверна информация. Vesti.bg се отличава с добър баланс между сериозна журналистика и развлекатени новини; адекватен подбор на теми, любопитна и полезна информация за широката публика от отговорен редакторски екип.
  www.vesti.bg
 • Edna.bg

  +
  Edna.bg e полезният женски сайт, отговарящ на всичките въпроси на дамите и даващ им повече информация по темите, които ги вълнуват. Проектът Edna е вдъхновен от желанието на жените да имат собствено място, в което да се отпуснат и прочетат полезна и любопитна информация.
  www.edna.bg
 • Vgames.bg

  +
  За да задоволи нуждата от забавление онлайн, Vgames.bg предлага разнообразни ежедневни игри с класации и възможности за запазване на резултати, както и средства за комуникация между потребителите.
  www.vgames.bg
 • Vmusic.bg

  +
  Vmusic.bg отговаря на музикалните нужди на своите потребители. Cайтът дава възможност на всеки потребител да създава страници на любимите си изпълнители, в които да разглежда и качва техни снимки, линкове към видеа, биографии и дискографии. Всеки потребител може да допълва профилите на артистите, да става фен на дадени изпълнители или музикални стилове. Във Vmusic.bg потребителите могат да поканят свои приятели, да открият нови, както и да споделят и обсъждат любимите си изпълнители.
  www.vmusic.bg
 • Dnes.bg

  +
  Най-посещаваният новинарски сайт в българското интернет пространство по показател импресии, източник на сериозни и развлекателни новини, поднесени със собствен стил. Теми от България и света, политика, шоубизнес, изкуство, технологии. Уникални авторски рубрики, справочна информация - тв програма, времето, хороскопи, възможност за слушане на радио онлайн.
  www.dnes.bg
 • Investor.bg

  +
  Investor.bg е надежден източник на бизнес и финансова информация - новини, анализи, фондова борса, финансови отчети. Специализирани категории Форекс, Имоти, Компании, Обучение, Комуникации (PR, маркетинг, реклама и информационни технологии). Индекси в реално време, котировки, фючърси. Най-посещаваният финансов форум. От скоро има лайфстайл приложение - Investor Style.
  www.investor.bg
 • Gol.bg

  +
  Gol.bg предоставя ексклузивна информация за най-популярните спортни събития в България и по света, с акцент футболните новини. Предлага интересни статистики и прогнози, календар на предстоящите спортни събития, специални фенсайтове на водещите футболни отбори от страната и чужбина. Gol.bg отразява и най-интересното от света на тениса, волейболa и баскетболa, както и по-големите спортни събития (зимни и летни Олимпиади, големите турнири по лека атлетика, стартовете във Формула 1 и др.)
  www.gol.bg
 • Automedia.bg

  +
  Онлайн медия, отразяваща технологичните новости, интересните дизайнерски решения и всичко любопитно от автомобилната индустрия. Automedia.bg дава възможност на потребителите да споделят опита си от използването на определени марки и модели автомобили чрез създаване на собствен тест драйв, възможност за дискусии във форума и сравняване на марки и модели автомобили. Създава първото българско интернет риалити в света на автомобилите – видео онлайн тест-драйв.
  www.automedia.investor.bg
 • Tialoto.bg

  +
  Съвети за поддържане на женската красота и здраве, насочени към млади активно живеещи жени. Съчетава актуална лайфстайл тематика за свободното време с полезни препоръки за духа и тялото, културни новини, модни тенденции, антистрес програми, съвети за щастлив семеен живот, готварски рецепти. Уникалният стил на писане и общуване с аудиторията прави Tialoto.bg едно от най-посещаваните и предпочитани лайфстайл издания от всяка модерна жена.
  www.tialoto.bg
 • Az-jenata.bg

  +
  Az-jenata.bg е водещо електронно списание за съвременната българка. Ориентирано е основно към жените като жени, майки и съпруги. Сайтът предоставя ценна информация и полезни съвети за всички аспекти от ежедневието на жените в активна възраст, свързани със дома и семейството, здравето, модните и козметични тенденции, бременността, отглеждането и възпитанието на децата. Az-jenata.bg има свои собствени форум и женска блогосфера.
  www.az-jenata.bg
 • Puls.bg

  +
  Puls.bg предоставя богата и надеждна информация на здравна тематика - анатомия, рискове от заболявания, симптоми и болести, лечения, съвети и превенция. Ценната информация се предоставя от над 200 авторитетни български лекари-специалисти в различни области. Puls.bg предоставя и справочна информация, специализиран форум, ежедневни новини за здравословен начин на живот и най-важното от случващото се в здравния сектор в България.
  www.puls.bg
 • Aha.bg

  +
  Aha.bg е популярна социална мрежа и начин да срещнеш „твоята” половинка сред 760 000 регистрирани потребители от цялата страна. Комуникация чрез размяна на съобщения, музикални видео клипове, коментари, списъци с приятели. Потребителите гласуват за най-харесваните за деня. Aha.bg е първият в сегмента с възможност за поддаване на сигнал към Гореща линия.
  www.aha.bg
 • Teenproblem.net

  +
  Teenproblem.net е изключително силно онлайн общество от млади хора. Дава отговори на техните лични въпроси "табу". Не се опитвайте да го разберете: този е обичан и разбиран от тях. Teenproblem се отнася отговорно към полученото доверие. През 2010 г. главният редактор Алекс Ненов получи престижното отличие “Рицар на книгата” по повод играта “Голямото четене”.
  www.teenproblem.net
 • Az-deteto.bg

  +
  Az-deteto.bg е най- популярният български детски портал, стартирал на 1 юни 2002 г. Az-deteto.bg е уникален с това, че стриктно съблюдава правилата за безопасност в Интернет и международните норми за деца онлайн. ът е с изцяло собствено авторско съдържание, има свой клуб и е-Лексикон, а от 2008 г. стартира и поща Az-deteto.bg.
  www.Az-deteto.bg
 • Snimka.bg

  +
  Snimka.bg е , в който над 190 000 регистрирани потребители съхраняват преживяванията си под формата на снимки в лични и публични албуми. Snimka.bg поддържа изключително бърз ъплоуд - стотици снимки за минути. Лесно споделяне – с приложение за Facebook, опции за следване на приятели, изпращане по имейл и др.
  wwwSnimka.bg
 • Blog.bg

  +
  Blog.bg е най-популярната българска блог платформа. Около 60 000 блога и близо 300 000 постинга с лични мнения, преживявания, емоции и коментари по актуални събития, споделяне на професионален опит, разкази, поезия. На началната страница на blog.bg можете да следите всички нови публикации, най-коментираните и най-четените. Активна и влиятелна аудитория, чието мнение за Вашите продукти и компания е от значение!
  www.Blog.bg
 • LudiMladi.bg

  +
  LudiMladi.bg е електронно списание за хората в златната възраст - 55+. То представлява първият и единствен български онлайн ресурс, посветен специално на тази група интернет потребители. Освен новини и важна информация за здравето, финансите, свободното време и др., ът има за цел да предлага и различни възможности за онлайн развлечения и общуване на своите потребители. LudiMladi. bg има и свой собствен форум.
  www.LudiMladi.bg
 • Start.bg

  +
  Start.bg е тематичен онлайн каталог с 24 категории, съдържащи над 2 300 страници. Всяка страница се състои от линкове по дадена тема, събрани и подредени от редактори - външни за проекта сътрудници. Тематиките в а са изключително разнообразни - автомобили, строителство, имоти, бизнес и финанси, здраве, образование, лайфстайл, спорт и др. В а се поддържат и секции с полезна справочна информация, като „Тв програма", "Хороскопи" и „Тънки оферти" (секция за промоционални брошури).
  www.Start.bg
 • Imoti.net

  +
  Imoti.net e първият за имоти в българското интернет пространство. Днес Imoti.net има над 80 000 уникални посетители месечно, над 110 000 актуални оферти за продажби и наеми, както и над 980 активни агенции и строителни фирми с обяви в а. Основна цел на портала е да облекчи търговията с недвижими имоти и да я постави на нова модерна основа.
  www.Imoti.net
 • NasamNatam

  +
  Туристическият портал NasamNatam e мястото, където започва и където завършва всяко пътуване. В а можете да намерите полезна информация за всяка дестинация, интересни маршрути, пътеписи. Ще откриете и разнообразни оферти за почивки, екскурзии, хотели, възможност за резервация на билети.
  www.NasamNatam.com
 • Rabota.bg

  +
  Rabota.bg е интерактивен за търсене и предлагане на работа. Изключително бърз и лесен за ориентация, Rabota.bg може да се използва като онлайн органайзер на търсенето/предлагането на работа. VIP обявите в а се излъчват и в банерите на Rabota.bg в другите ове на Инвестор.БГ, което увеличава значително шансовете обявата да бъдe забелязана и от не-активно търсещите работа специалисти. Месечните нюзлетъри се изпращат до над 150 000 абонати.
  www.Rabota.bg
 • Dir.bg

  +
  Dir.bg е водещият интернет портал в България, стартирал още в началото на 1998 година, развиващ ове и интернет услуги, утвърдил се като най-голямата office-time медия в страната. Покрива основни потребности на интернет посетителите от новини, каталози, развлечения, дискусионни форуми, обяви, комуникационни инструменти.
  www.Dir.bg
 • BG-Mamma.com

  +
  За каквото и да питате Google, той ще ви изпрати в BG-Mamma.com. BG-Mamma.com е първият български портал за бременност и майчинство, създаден през 2002 г. от Марина Кузманова. ът се е утвърдил като най-голямата общност на майки в България и социална мрежа за споделяне на лични и професионални мнения, опит и препоръки между родители и квалифицирани специалисти.
  www.BG-Mamma.com
 • BB-team.org

  +
  BB-Team е интернет медия, пионер в сферата на фитнеса и здравословния начин на живот. ът предоставя реално приложими съвети за спортуване, начин на хранене и целесъобразно ежедневие. BB-Team развива и онлайн услуги като част от своята мрежа: Shapie - виртуалното място, където хората поддържат формата си, постигат успехи и ги споделят с приятелите си и Spots - приятен, ефективен и лесен начин да намерите къде и с кого да направите нещо за себе си.
  www.BB-team.org
 • Winner.bg

  +
  Winner.bg е създаден през 2006 година и е изцяло посветен на футбола. Съдържа новини, резултати, програма за предстоящи срещи, статистики за над 160 европейски и световни първенства, както и прогнози и анализи за футболни срещи. Акцентът в а е играта с прогнози, която привлича над 150 000 фенове на футбола в България, която генерира над 1 000 000 футболни прогнози в а.
  www.Winner.bg
 • Kefche.com

  +
  Kefche.com е един от първите и най-популярните развлекателни портали за игри и забавления сред детската и тийнейджърска аудитория в България. ът се е утвърдил и като своеобразна социална мрежа, в която кипи оживена комуникация - потребителите членуват в групи, коментират и споделят интересни линкове, персонализират личните си профили по зрелищен начин, играят онлайн, публикуват любимата си музика и видео клипове , общуват помежду си.
  www.Kefche.com
 • AutoForums.bg

  +
  AutoForums.BG обединява в единна мрежа близо 30 от най-големите онлайн общности от любители на красивите автомобили и високите скорости. Тяхната многочисленост ги превръща във втората по обем аудитория от авто-фенове в българския уеб. Тук са привържениците на популярните марки коли, феновете на тест драйва и качествените тунинг автомобили.
  www.AutoForums.bg
 • StudentForums.bg

  +
  StudentForums.BG обединява в единна мрежа някои от най-популярните студентски форуми и портали в България. Сред тях са онлайн общностите на водещите университети в България, както и специализирани ове - помагала и наръчници в помощ при подготовката на студенти и ученици.
  www.StudentForums.bg
 • DarikNews.bg

  +
  DarikNews.bg е сред водещите новинарски ове в българското уеб пространство. За а работят над 70 репортери в 20–те най-големи региона в страната. DarikNews.bg има собствени кореспонденти в някои от големите европейски столици. Информационният на Дарик е достоверен източник на информация за редица световни агенции, като Ройтерс, Франс Прес, ИТАР-ТАСС и др.
  www.DarikNews.bg
 • Gong.bg

  +
  Gong.bg е лидер в областта на спортната информация в Интернет. След успеха на "Спортно шоу Гонг" и радио Гонг, вече е факт и Gong.bg. На страниците на а може да прочетете всичко от света на спорта – български и световен футбол, коментари и анализи, турнири, срещи, фотогалерии и видео. Също така тенис, волейбол, баскетбол, моторни и зимни спортове. ът измерва посещаемостта си чрез световно известните статистически агенции Nielsen Online, Gemius и Google Analytics.
  www.Gong.bg
 • Vremeto.bg

  +
  Vremeto.bg предлага на своите читатели подробни метеорологични данни, а за първи път в България, прогноза час по час, 48 часа напред, за големите български градове. ът дава възможност лесно и бързо да бъде открито търсеното населено място сред близо 50 хиляди населени места от цял свят и 5 хиляди от България. ът предлага и уеб камери на живо от големи областни градове и курорти в страната.
  www.Vremeto.bg
 • DarikFinance.bg

  +
  DarikFinance.bg представя новини за българския и международните финансови пазари. Актуални коментари и анализи на сесиите на БФБ и на процесите в дългосрочен аспект. Интервю с ключови личности от българския бизнес. Свободен достъп до БФБ в реално време, Моят портфейл, Валутен калкулатор, Индекси, Интерактивен календар.
  www.DarikFinance.bg
 • Lex.bg

  +
  Българският правен портал Lex.bg e създаден, за да отговори на професионалните потребности на юристите в България и да удовлетвори нуждата им от специализирана, систематизирана и актуална информация в областта на правото. Lex.bg е без аналог в българското интернет пространство. ът измерва посещаемостта си чрез световно известните статистически агенции Nielsen Online, Gemius и Google Analytics.
  www.Lex.bg
 • Lev.bg

  +
  Lev.bg е за тези, които искат бързо и точно да научат новините от икономическия живот на страната и света, да следят законодателството и да управляват парите си. Коментари, анализи, интервюта по икономически теми, инвестиции, имоти, кредити, депозити, застраховател и инвестиционен посредник. ът измерва посещаемостта си чрез световно известните статистически агенции Nielsen Online, Gemius и Google Analytics.
  www.Lev.bg
 • Imoti.info

  +
  Imoti.info е за безплатни обяви за продажба и наеми на имоти в цяла България, които всеки може да публикува бързо и лесно. В а има над 400 000 обяви и той се нарежда сред водещите ове за имоти. Потребителите могат да посочат типа на имота, неговото местоположение в детайли до подрегион, което могат да отбележат в интерактивна карта, снимки и много други подробности.
  www.Imoti.info
 • Tax.bg

  +
  Tax.bg e създаден, за да отговори на професионалните потребности на хората, занимаващи се със счетоводство в България и да удовлетвори нуждата им от специализирана, систематизирана и актуална информация в тази област. Album.bg е за споделяне и показване на снимки. Той е свободно пространство, където всеки може да си публикува своите любими снимки, албуми или да разгледа галериите с фотографиите на другите.
  www.Tax.bg
 • Album.bg

  +
  Album.bg е за споделяне и показване на снимки. Той е свободно пространство, където всеки може да си публикува своите любими снимки, албуми или да разгледа галериите с фотографиите на другите. ът измерва посещаемостта си чрез световно известните статистически агенции Nielsen Online, Gemius и Google Analytics.
  www.Album.bg
 • Zar.bg

  +
  Zar.bg проследява по интелигентен и провокативен начин всеки аспект от живота на активния, модерен човек. От нови бизнес идеи до отлично място за вечеря, от последна мобилна технология до актуална новина, от непозната дестинация до нов автомобил, от проникновен профил на африкански политик до искрено лично мнение на някои от нашите кореспонденти. ът измерва посещаемостта си чрез Nielsen Online, Gemius и Google Analytics.
  www.Zar.bg
 • Signal.bg

  +
  Signal.bg е за музика и забавление. Това е мястото, където всеки може да прочете последните новини за любимите си български изпълнители, както и да получи подробна информация за техни предстоящи участия и концерти. В Signal.bg ще разгледате последните фото сесии на звездите, може да чуете техните най-нови хитове, както и да гледате видео клиповете към тях. И за да е пълно изживяването, Signal.bg също е място за виртуални срещи във форума.
  www.Signal.bg
 • Log.bg

  +
  Log.bg e безплатна блогова платформа, чрез която даваме възможност на всеки да организира своето лично пространство, така както той реши. Видео, снимки, звук, цвят, това са част от елементите на вашето бъдещо кътче в необятните простори на интернет галактиката с всички изразни средства, така че да организирате всичко по свой вкус.
  www.Log.bg
 • Actualno.com

  +
  Actualno.com е един от водещите информационно-новинарски ове в България. Още със създаването си, Медията си поставя за цел да публикува най-голямото многообразие от новини на ден, за да задоволи информационните нужди на своите потребители. Темите обхващат както всички важни събития от България и чужбина, така и последните новости от света на шоубизнеса, здравето, изкуството и политиката.
  www.Actualno.com
 • iWoman.bg

  +
  iWoman.bg е място за споделяне на истории, където си говорим истината. Това е женският за мъжки момичета, които говорят честно за работата, любовта, модата, красотата, живота, проблемите и радостите. Това е , насочен към жените и техните нужди. Това, което от самият старт на проекта предизвиква големия интерес у читателите е по-различната концепция, а именно разискването на теми и проблеми в първо лице, единствено число.
  www.iWoman.bg
 • Expert.bg

  +
  Expert.bg е макроикономически портал, който отразява новините от всички сфери на българския и световния бизнес. Медията отразява ключовите събития в сферата на Финанси и застраховане, Имоти, Туризъм, Здравеопазване, Енергетика, Технологии, Автомобили, Транспорт и Труда и Социалната политика. Портала предлага и две секци, които предоставят малко по-любопитна и нестандартна гледна точка – „Лица” и „Младият бизнес”.
  www.Expert.bg
 • Club.bg

  +
  Club.bg е лайфстайл портал, който е насочен към градската част от населението на България. Идеята на портала е да създаде общност от хора, които водят модерен, интересен и пълноценен начин на живот. Той предоставя полезна и съвременна информация на хората, за къде и как могат да прекарат свободното си време. Това включва различни възможности за забавление, в различни сфери на културния живот (музика, театър, изкуство).
  www.Club.bg
 • RS-Auto.bg

  +
  RS-Auto.bg е медия, насочена изцяло към ценителите на хубавите автомобили. Портал представлява луксозно онлайн списание, в което потребителите могат да се запознаят с последната информация от световния автомобилен живот, новини за нови модели и изложения, новини за ревюта и тестове, описания, представяния и коментари от магическия свят на концептуалните разработки.
  www.RS-Auto.bg
 • Pharmacy-bg.com

  +
  Pharmacy-bg.com е информационен фармацевтичен портал. ът предоставя професионална информация на фармацевтите и се превръща в тяхна основна медия в интернет пространството. В медията ще намерите актуални новини в областта на фармацията и здравеопазването, важни съобщения и събития случващи се във фармацевтичния сектор в България, информация за нежелани лекарствени реакции, база данни на аптеките в цяла България, получили разрешение и работещите с НЗОК и т.н.
  www.Pharmacy-bg.com
 • ESL.eu

  +
  ESL.eu е българската секция на най-голямата про-гейминг платформа в света – Electronic Sports League. Създадена през 1997. В момента в ESL има повече от 800 000 регистрирани потребители, от които над 10 000 българи. Освен турнирите, които се организират ежедневно на портала, страницата се използва и като социална мрежа за геймъри – обширен профил, листа с приятели, галерия, филмчета и т.н.
  www.ESL.eu
 • Rozali.com

  +
  Rozali.com e най-попурярният женски интернет портал. Съдържа съвети, рецепти, теми за любов, интимно, диети, фитнес, хороскопи, здраве, бременност и др.
  www.Rozali.com
 • Cosmopolitan.bg

  +
  Cosmopolitan.bg е модерен интернет портал, в който посетителите споделят технитете мнения и истории. ът информация, която може да използва в ежедневието си за всичко, от което се интересуват посетилети - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие.
  www.Cosmopolitan.bg
 • Bliasak.bg

  +
  Bliasak.bg е ът на списание "Блясък", и е един от най-развиващите се портали за Звезди и Звездни събития, и едиственият на който родните звезди могат да имат собствен блог, директно комуникирайки с феновете си.
  www.Bliasak.bg
 • Moetodete.bg

  +
  Moetodete.bg e интернет портал с полезни съвети от практиката и отглеждането на бебето.
  www.Moetodete.bg
 • Nationalgeographic.bg

  +
  Nationalgeographic.bg Nationalgeographic.bg е официалният на едноименното списание. Тук е мястото, където читателите могат са открият материали, които не са публикувани на страниците на изданието.
  www.Nationalgeographic.bg
 • Mail.bg

  +
  Създаден през 1999г. Mail.bg е един от основните трафик генератори в българското Интернет пространство. Mail.bg е най-популярната българска услуга в групата на претенциозните advanced user – потребители с по-висок “Интернет опит”. Mail.bg привлича тези абонати с качество на основната услуга и допълнителни опции (POP3, WAP, Anti SPAM и др.) Най-новата услуга на Mail.bg е mini.mail.bg.
  www.Mail.bg
 • Radar.bg

  +
  Radar.bg индексира над 250 български интернет източници и предлага бърз достъп до всички новини, които излизат на български език в мрежата, като освен това ги подрежда и категоризира. Именно това позволява на потребителите да четат само новините, които ги интересуват.
  www.Radar.bg
 • Webcafe.bg

  +
  Webcafe.bg предлага уникални авторски материали – коментари, анализи, мнения, позиции. Подбор от най-важните новини и теми от деня и много преводни статии от световни издания като Financial Times, NY Times, Wallstreet Journal, Daily Beast, Washington Post, BBC, The Times и др. с политическа, икономическа, социална и спортна тематика. Както и много текстове за начина на живот и проблемите на съвременния човек.
  www.Webcafe.bg
 • Sportcafe.bg

  +
  Sportcafe.bg предлага уникални авторски материали – коментари, анализи, мнения, позиции. Подбор от най-важните новини и теми от деня и много преводни статии от световни издания като Financial Times, NY Times, Wallstreet Journal, Daily Beast, Washington Post, BBC, The Times и др. със спортна тематика.
  www.Sportcafe.bg
 • Karieri.bg

  +
  Karieri.bg е информационен център за работа, обучение и HR. ът предлага всеки ден актуални обяви за работа, новини, специализирани текстове за мениджмънт и развитие на човешкия капитал, съвети за управление на кариерата. Karieri.bg има собствен блог, в който автори са специалисти Човешки ресурси. Форумът на а е едно от популярен сред търсещите работа.
  www.Karieri.bg
 • Capital.bg

  +
  Capital.bg е електронното, всекидневно издание на най-влиятелния бизнес седмичник в България. ът на Капитал се поддържа изцяло от журналистите на вестника.
  www.Capital.bg
 • Dnevnik.bg

  +
  Dnevnik.bg покрива широк спектър български и световни новини и тематично съдържание за технологии, спорт, пътуване, зелен начин на живот, родителство, фотогалерии, комикси, развлечение. Dnevnik.bg е иновативна медийна платформа, която следва навиците и динамичния живот на читателите си и присъства в няколко дигитални форми - , мобилна версия на а, приложение за мобилни телефони и версия за iPad.
  www.Dnevnik.bg
 • Bacchus.bg

  +
  В Bacchus.bg можете да откриете пълното съдържание на списанието за гурме култура Бакхус. Но новият Bacchus.bg e повече от сайт на списанието. Той съдържа блог от редакторите на списанието, винопедия - интерактивна база данни от над 3000 вина, с търсачка по реколта, вкус, сорт и производител. Има винен форум. Място за дискусии. Еmail бюлетини с дегустирани вина всеки месец.
  www.Bacchus.bg
 • Regal.bg

  +
  Regal.bg е електронно издание на списание "Регал" – специализираното списание за бизнеса с бързооборотни стоки. "Регал" изследва пазара на бързооборотни стоки в България. Информира за международните тенденции, анализира процесите на българския пазар.
  www.Regal.bg
 • Horemag.bg

  +
  Horemag.bg електронно издание на списание "Hotels&Restaurants Magazine" – специализираното списание за професионалистите в туризма. Съдържа оценки, прогнози и задълбочени анализи за развитието на туристическия бизнес. Предоставя изчерпателна и обективна информация за нови продукти, технологии и услуги в туристическата сфера.
  www.Horemag.bg
 • Sofiaecho.com

  +
  SofiaEcho.com е новинарски уеб , който публикува дневни новини на английски език, свързани с България, както и съдържанието на вестник The Sofia Echo - единствения англоезичен седмичник в България.
  www.Sofiaecho.com
 • Odit.info

  +
  ODIT.info е онлайн каталог съдържащ закони, подзаконови нормативни актове и практически съвети в областта на счетоводството и счетоводното отчитане на дейностите, данъчното облагане и данъчната практика в РБългария. Целта на а е да се поддържа максимално пълна и актуална база от нормативи касаещи практиката в изброените области, както и подробни инструкции за практическото им прилагане.
  www.Odit.info
 • Economynews.bg

  +
  EconomyNews.bg е web медия, която дава точна и бърза информация за икономиката и финансите в България. Представя и глобалните тенденции, за да съдейства на българския бизнес да получи пълна картина за стопанските процеси в Европа и света.
  www.Economynews.bg
 • Region.bg

  +
  Region.bg е единствена по рода си on line медия в България, сцена на всички новини и истории от българска провинция. Медията на регионите ще се опита да изтрие негативното клише, надвиснало от години над родните общини, като забравено от Бога място, и ще разказва за потенциала им.
  www.Region.bg
 • News.bg

  +
  News.bg предоставя актуални новини от страната и чужбина, анализи, коментари и интервюта. Обхваща всички актуални и интересни теми от обществения, политически и икономически, живот. News.bg е първият български информационен , основан на 1 ноември 1998 г. и официално стартиран на 10 ноември 1998 г. в Интернет. Отличава с бързина на публикуване на новини, търсене на всички гледни точки, специална рубрика - колумнист news.bg, видео материали от мястото на събитието.
  www.News.bg
 • Topsport.bg

  +
  Topsport.bg се появява в Интернет на 24 април 2002 г. В а се публикуват новини и резултати за футбол (български и международен), формула 1, баскетбол, волейбол, моторни, зимни и летни спортове, както и актуална информация за провеждащите се големи спортни първенства. В topsport.bg се акцентира върху представянето на спортните събития у нас и по света в реално време. През ноември 2006 година topsport.bg взе първа награда на престижния конкурс "БГ на годината" в категорията "Спорт".
  www.Topsport.bg
 • Lifestyle.bg

  +
  Lifestyle.bg един за бляскавата страна на живота, за интересното, любопитното, известните и техния начин на живот и не само. Всичко от което се случва в киното в сферата на изкуството, много интересни и любопитни интервюта и коментари. Lifestyle.bg представя различните стилове на живот, без да минава границата на добрия тон и без да използва „жълта боя". Lifestyle.bg е предназначен за нежната половина от човечеството, но всеки любопитен мъж може да открие своите теми.
  www.Lifestyle.bg
 • Money.bg

  +
  Money.bg е специализиран портал за икономика и финанси. Най новото от световната икономика, представено чрез новини, анализи и коментари. Интервюта по щекотливите теми и обширни анализи определят спецификата на money.bg. Специализирания money.bg представя и информация за медийния и рекламен пазар по света и у нас. Тенденции на валутните пазари, борсова информация.
  www.Money.bg
 • Svejo.net

  +
  Svejo.net е най-голямата социална медия в България. Достига до един от всеки 5 интернет потребители в страната. На трето място, с над 20% по обхват на аудиторията в сегмента на новинарските ове. Всеки ден в Svejo се добавят над 1500 публикации, оставят се над 3000 коментара и се гласува над 15 000 пъти.
  www.Svejo.net
 • Termo.bg

  +
  Termo.bg предоставя данни за времето за над 200 000 локации в България и по света, 15 дневна и 6 часова пълна метео прогноза, закъснения на летищата, летни и зимни курорти, пътна обстановка и новини.
  www.Termo.bg
 • Bulevard.bg

  +
  Bulevard.bg е медия за градския живот, която поднася информация за известни личности, събития и култура, по лесен и атрактивен за своите читатели начин. В bulevard.bg ще намерите и най-новото от света на модата, шоубизнеса и всичко за популярните български и международни личности.
  www.Bulevard.bg
 • Tuk.bg

  +
  Tuk.bg е за сравнение на продукти и цени, публикувани в онлайн магазините от българското интернет пространство. Основната цел на Tuk.bg е да предостави на българските интернет потребители достоверна и безпристрастна информация за продукти, услуги, производители и магазини, преди да вземат решение за покупка.
  www.Tuk.bg
 • Sportal.bg

  +
  Sportal.bg е най-голяма агенция за спортни новини в България. Над 300 новини всеки ден, детайлна статистика и обособена секция за онлайн игри. Поддържа се от 40 опитни журналисти и екип за HD видео. ът се посещава над 2 300 000 пъти месечно.
  www.Sportal.bg
 • Woman.bg

  +
  Woman.bg е ът за жени в портофолиото на Sportal Media Group. Стратегическо допълнение към lifestyle категорията ове на компанията. Предлага съвети за lifestyle, модни тенденции, фитнес, здраве и красота. Посещава се от над 500 000 души всеки месец.
  www.Woman.bg
 • Hotnews.bg

  +
  Hotnews.bg е един от лидерите в lifestyle сегмента от овете в българското интернет пространство. Покрива новини за известни личности, lifestyle и клюки. Предлага ексклузивно видео отразяване на най-горещите партита и събития в страната.
  www.Hotnews.bg
 • Novini.bg

  +
  Novini.bg е новинарски в портфолиото на Sportal Media Group. ът ще поддържа както българска, така и версия на английски. Поддържа се 365/24/7 от изключително опитни текстови и видео редактори. Целта на Novini.bg е да стане основният източник на новини и информация за българското общество и чужденците в страната.
  www.Novini.bg
 • Profit.bg

  +
  Profit.bg предоставя ежедневни новини относно българските и международните финансови пазари. Редакторски материали и статии, HD видео отразяване на конференции, интервюта с бизнес лидери в България и регионални анализатори на пазарите. Предлага уроци за инвеститорите.
  www.Profit.bg
 • Man.bg

  +
  Man.bg е най-големият lifestyle портал за мъже в България. Поддържа се от екип, който е обучен от най-добрите специалисти в lifestyle списанията
  www.Man.bg
 • Dete.bg

  +
  Dete.bg има за цел да предостави уникално изживяване на всички родители, които търсят информация и съвет. Създаден от родители за родители, целта на а е да отговори на всички възникнали въпроси и да спомогне за справянето с всички предизвикателства свързани с децата и бременността. ът се поддържа от редактори с професионален опит в областта на грижата за децата.
  www.Dete.bg
 • Topcars.bg

  +
  Topcars.bg предлага новини за производството на автомобили. Ревюта на нови модели. Шпионски снимки на прототипи. Застраховане и съвети за тунинговане. Видео пробно шофиране на най-новите модели. 77% от аудиторията на а са мъже.
  www.Topcars.bg
 • Insurance.bg

  +
  Insurance.bg енай-новата софтуерна платформа. Предлага много нови опции и подобрена функционалност. Онлайн брокер за застраховане.
  www.Insurance.bg
 • Jobs.bg

  +
  Jobs.bg е портал за търсене и предлагане на работа и курсове в различни сфери. Jobs.bg е най-голямата медия за кариерно развитие и един от най-посещаваните ове в България.
  www. Jobs.bg
 • Cars.bg

  +
  Cars.bg e интернет портал за всички марки автомобили от официалните вносители в българия. В а се публикуват обяви от автокъщи и частни лица.
  www.Cars.bg
 • Homes.bg

  +
  Homes.bg предоставя най-пълната и най-актуалната информация за възможностите за покупкa и наем на имоти в България от частни лица, агенции за недвижими имоти и строители.
  www.Homes.bg
 • ViewSofia.com

  +
  ViewSofia е за изисканата градска аудитория на космополитна София. Категориите в него предлагат достоверна информация за най-доброто от градския стил на живот и възможности за забавления, пътуване, мода и дизайн. ViewSofia е всичко, което модерната софийска градска бохема иска да знае. Това е смисъла да бъдеш тук. Сигурни сме, че ще ти хареса.
  www.ViewSofia.com
 • TeenViewSofia.com

  +
  TeenViewSofia е новото лице на младия потребител в интернет пространството. Това е за свободно мислещи и търсещи хора. TeenViewSofia е новото място за изява, за пряка комуникация, за обмен на свежи идеи и динамични решения, за почивка от забързаното градско ежедневие. TeenViewSofia е за мода, козметика, стил на живот, за света - по-красив и по-добър и който без натрапчивост води към интелигентния, стилен и класен живот.
  www.TeenViewSofia.com
 • SofiaStreetstyle.com

  +
  SofiaStreetstyle.com e за стрийт модата в София.
  www.SofiaStreetstyle.com
 • 24chasa.bg

  +
  През 2005 г. в интернет се появи електронното издание на вестник 24 часа. ът съдържа както текстовете и снимките от печатното издание, така и новини в реално време, аудио и видео материали, възможност за онлайн абонамент, пазаруване и др.
  www.24chasa.bg
 • Trud.bg

  +
  Trud.bg e електронното издание на вестник Труд. ът съдържа новини, анализи, бизнес, спорт, свят, регионални новини, коментари, фото-репортажи, автомобили и технологии.
  www.Trud.bg
 • Standartnews.com

  +
  Standartnews.com e 24–часов информационен портал за актуални новини, анализи и коментари в областта на политиката, икономиката, обществото, културата и спорта. Standartnews.com отразява авторитетните мнения и анализи на утвърдени и перспективни български и чужди външни автори. Standartnews.com предоставя възможност на своите читатели веднага да коментират и обсъждат всяка новина и повдигната тема чрез многофункционален читателски форум.
  www.Standartnews.com
 • 168chasa.bg

  +
  168chasa.bg e електронното издание на вестник 168 часа. ът съдържа както текстовете и снимките от печатното издание, така и новини в реално време.
  www.168chasa.bg
 • Novinar.bg

  +
  Novinar.bg e електронното издание на вестник Новинар - медия с най-важните световни и български новини, разследвания, коментари, интервюта.
  www.Novinar.bg
 • Monitor.bg

  +
  Електронното издание на в. Монитор закъсня само с два месеца след излизането на първия брой на вестник "Монитор". За първи път то можеше да бъде видяно в Интернет на 7 декември 1998 г. Много бързо неговата популярност го изведе на челно място в българското електронно информационно пространство. Ползването на модерни технологии и високата скорост на достъп до сърверите ни привлякоха още много читатели. За кратко време нашата статистика вече сочи над 600 000 хита на ден.
  www.Monitor.bg
 • Focus-news.net

  +
  Информационна агенция “Фокус” е първата частна информационна агенция в България, която предлага 24 часа новини, анализи и коментари на български и английски език. Информационна агенция “Фокус” предлага на своите клиенти пълно информационно обслужване, абонамент и изготвяне на ежедневен медиа клипинг.
  www.Focus-news.net
 • MobileBulgaria.com

  +
  Вече 8 години MobileBulgaria.com е мястото, където българските читатели получават актуална и точна информация за света на технологиите. Предлага новини, тестове на мобилни устройства и отразяване на важни технологични събития, а форумът в а е бърз начин за получаване на отговор на всякакви въпроси за мобилната комуникация. Популярни са и опциите за закупуване на нови и продажбата на стари устройства.
  www.MobileBulgaria.com
 • Novinite.com

  +
  Novinite.com (Sofia News Agency) – заедно с онлайн вестниците The Sofia Morning News и The Sofia Weekly – е най-голямата българска англоезична медия. Novinite.com (Sofia News Agency) предоставя отразяване в реално време на най-пресните новини, както и задълбочени анализи, интервюта и репортажи с насоченост към международна читателска аудитория от целия свят.
  www.novinite.com
 • Novinite.bg

  +
  Novinite.bg е новинарски на български език, създаден от екипа на Novinite.com (Sofia News Agency), най-голямата българска англоезична медия. Novinite.bg предоставя отразяване в реално време на най-пресните новини, както и задълбочени анализи, интервюта и репортажи с насоченост към българските читатели.
  www.Novinite.bg
 • DoctorOnline.bg

  +
  DoctorOnline.bg предлага ценни здравни съвети, приложения за подобряване на здравето и помощ за всеки, който търси специализирана информация. Съдържанието е актуално и стойностно и обхваща всички области на медицината.
  www.DoctorOnline.bg
 • Programata.tv

  +
  Programata.tv e български , който публикува онлайн програмите на всички телевизии, които излъчват на територията на страната. Само с една регистрация могат да се подреждат предпочитаните канали, да се получават подсещания по e-mail и да се следи програмата от десктопа на компютъра!
  www.Programata.tv
 • Programata.bg

  +
  Programata.bg е електронен културен гайд за София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора. Основната му цел е да поднася във възможно най-пълен, удобен и едновременно компактен вид чиста информация за всяко едно събитие, случващо се в градовете: филми, постановки, експозиции, изложения, класическа и съвременна музика, концерти, партита и събития с обществено значение.
  www.Programata.bg
 • Bgtatko.bg

  +
  Bgtatko.bg e посветен на бащите – млади по възраст, и на младите по дух, независимо от годините им. Специализиран сайт за онези, които са били, са или някога ще бъдат бащи.
  www.Bgtatko.bg
 • Club S1

  +
  ClubS1.bg e сайт за любителите на високите скорости. Публикува авторски текстове и снимки, интервюта, специални репортажи от състезанията Формула 1, WRC, картинг, DTM, WTCC, GP2, Мото GP и други моторни спортове
  www.clubs1.bg
 • Моето бебе

  +
  Сайтът е насочено към съвременните родители (или бъдещи такива) – млади, интелигенти, амбициозни, търсещи качествена, актуална и практична информация.
  www.moetobebe.net
 • OffNews.bg

  +
  OFFNews.bg е един от най-големите и влиятелни новинарски сайтове със собствени репортери на всяко важно събитие, голям журналистически екип и авторитетни анализатори. OFFNews се чете от лидерите на мнение, бизнеса, блогърите, хората с гражданска позиция.
  www.OffNews.bg
 • bTV Radio

  +
  bTV Radio е най-новото радио в ефира на София. Радиослушателите имат възможност да следят всички емисии на bTV Новините, всички актуални предавания на bTV и bTV Action. bTV Radio излъчва и новини на всеки кръгъл час, както и авторски продукции. Насочено е към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал.
  www.btvradio.bg
 • bTV Radio

  +
  bTV Radio е най-новото радио в ефира на София. Радиослушателите имат възможност да следят всички емисии на bTV Новините, всички актуални предавания на bTV и bTV Action. bTV Radio излъчва и новини на всеки кръгъл час, както и авторски продукции. Насочено е към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал.
  www.btvradio.bgUSB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Складови налиности и внос на широка гама от USB флаш памети, както и всички начини за тяхното брандиране. Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Директен пълноцветен печат с фото качество върху CD или DVD диск. Като допълнителна опция предлагаме лаково покритие на компакт-диска.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов печат на PVC банкови, клубни и фирмени карти.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Изработка на гъвкави магнити с индивидуална форма, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

 • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.