Top banner
SUBSCRIBE

Оптимизация на интернет сайтове (SEO).

Социални мрежи - разработка и поддръжка

SEO оптимизация

SEO

 

Съкращение от search engine optimization. Описан най-общо това е процес на подобряване на видимостта на един уеб сайт в търсачките (пример: Google), чрез прилагане на определени техники с цел позиционирането му по-напред в резултатите при търсене по определени ключови думи. SEO-то е основен метод за привличане на аудитория към уеб сайта и бива широко използване от всички компании с планирано онлайн присъствие. Към момента SEO-то бива два типа – On-Page и Оff-Page, като с развитието на социалните мрежи от типа на Facebook и Google+ все по-голямо значение за позиционирането на всеки сайт пада и върху потребилското мнение и поведение.


On-Page SEO

 

Както се подразбира и от наименованието му е процес на прилагане на определени техники върху самия сайт. Той се изразява в правилно подбиране и поставяне на ключови думи и фрази, създаване на валидиран код на сайта и още редица методики и принципи. Пример: посочените в таблицата по-горе техники са основните и задължителни в on-page оптимизицията на всеки сайт.


Оптимизацията за търсещите машини Bing, Googe, Yahoo и други:


• Добавяне на специфични мета тагове в кода за загавие на страниците, описание, ключови думи и съдържание
• Лесна промяна на основните SEO елементи от администратора на сайта. Заглавие, основни ключови думи.
• Динамично генериране на заглвия на страниците в разичните раздели и категории
• Възможност за добавяне на текст към всички качени изображения с изкачащ текст (alt text), динамично вграждане на промените в кода на сайта за описанието, ключови думи на всяка отделна картинка
• Динамично генериране на Google Sitemap


Off-Page SEO

 

Това е процес свързан с оптимизиране на даден уеб сайт, който протича извън него. Процесът най-общо се изразява в създаване на мрежа от външни линкове към дадения сайт. Пример за линкове: линкове в статии в чужди сайтове, линкове в портали и директории, създаване на цели сателитни сайтове с цел генериране на линкове и други.


социални мрежи

 

Социални мрежи

Тенденциите в последните няколко години налагат социалния маркетинг като задължителна част от цялостните решения за успешно онлайн присъствие. Основната причина е масовата ангажираност на потенциални и настоящи клиенти с водещите социални мрежи. Марктетингът в социалните мрежи е задължителен елемент в корпоративната комуникация, между компаниите и техните клиенти. спомага фирми за развитието и поддръжката на корпоративния бранд. Платформи като Facebook, Twitter, Google+, YouTube, LinkedIn са перфекнтото място за презентиране на нови продукти и услуги, както и за популяризиране на стартиращ бизнес.


Предлагаме регистрация и поддръжка на акаунти в следните социални мрежи:
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
YouTubeРегистрация в български каталози:
• 20 от най-популярните фирмени и браншови каталози в България.

 

Регистрация в международни търсачки:
• Google, yahoo, Yandex и още над 100 световни и локални търсачки на своя страна. Създаване на запис за добавяне в DMOZ.

Създаване на бизнес профил в Google
Вашият бизнес-профил в Google ще съдържа най-важните данни за: вашата дейност, начини за връзка, работно време, предлагани стоки и услуги, интерактивна карта за местонахождението на вашия бизнес, снимки, видеопрезентации, отзиви на ваши клиенти и др. допълнителна информация желаете да включите. Търсачката показва бизнес-профилите, заедно с карта на местонахождението винаги на първа страница в началото на списъка, превръщайки профилите на бизнес обектите в своеобразен акцент.

Професионална Facebook страница
Създаване на професионална страница в най-известната и посещавана социална мрежа Facebook. Запазване на име, създаване на корица и профилна снимка и оформяне на текстове в страницата. Влезте професионалнo във Facebook.

Създаване на Facebook, Google+, Twitter, Linkedin и YouTube профили
Създаване на професионални профили в най-разпространените социални мрежи: Facebook, Google+ и Linkedin. Дизайн и графично оформление на фирмените/фен профили в социалните мрежи, в зависимост от изискванията на всяка от тях. Запазване на име, създаване на корици и профилни снимка, оформяне на текстове в страницата.

SEO одит
Проверка за Вашия сайт, дали отговаря на основните 10 важни препоръки за онпейдж SEO. Вижте на колко процента сайта Ви покрива изискванията на Google, за да знете необходимо ли е да правите допълнителнa SEO оптимизация.


USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Складови налиности и внос на широка гама от USB флаш памети, както и всички начини за тяхното брандиране. Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Директен пълноцветен печат с фото качество върху CD или DVD диск. Като допълнителна опция предлагаме лаково покритие на компакт-диска.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов печат на PVC банкови, клубни и фирмени карти.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Изработка на гъвкави магнити с индивидуална форма, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.