Top banner
SUBSCRIBE

Метални и пластмасови табелки

 

За да бъде разпознат вашият офис, не са необходими единствено указателни табели. Предлагаме ви изработка на табели от месинг, алуминий и двуцветна пластмаса с различни нюанси и размери. Металните табели се изработват чрез технологията „ецване“ и „фрезоване“, след което могат да бъдат боядисани с избрани от вас цветове по RAL скалата.

Пластмасовите табелки се изработват чрез лазерно гравиране. Богатата гама от цветове на пластмасата позволява реализирането на различни цветови комбинации. Предимството на пластмасовите табелки е времето за изработка. Тук то е свалено до няколко минути, докато при месинга, времето за това е в рамките на часове.

Приложение

• табели за врати;
• табелки за звънци;

• табелки за менюта;

• табелки за награди и статуетки;


Цветове на двуслойна пластмасадвуслойна пластмаса

алуминиеви табелки за врата

Готови табелки

 

Подходящи за употреба на публични места като училища, офиси, болници и др. Елегантен и практичен продукт, който позволява лесна смяна на изображенията. Може да се използва, както във портретен, така и в пейзажен формат. Антирефлексното PVC-покритие предпазва изображението от избеляване и повреждане.

Изисквания за подготовка на файлове за табели:

 

Векторни файлове без полутонове и преливки
Всеки отделен цвят да бъде подаден като стойност 100%
Размер: реален размер на табелата
Текст: обърнат в криви
Размер на линии: минимална дебелина - 0.25t / 0.7 мм

 

Приемани файлови формати:

 

.PDF - Acrobat
.EPS - шрифтове конвертирани в криви
.CDR - CorelDRAW, шрифтове конвертирани в криви
.AI - Adobe Illustrator, шрифтове конвертирани в криви


Качи файл


USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Складови налиности и внос на широка гама от USB флаш памети, както и всички начини за тяхното брандиране. Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Директен пълноцветен печат с фото качество върху CD или DVD диск. Като допълнителна опция предлагаме лаково покритие на компакт-диска.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов печат на PVC банкови, клубни и фирмени карти.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Изработка на гъвкави магнити с индивидуална форма, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.