Top banner
SUBSCRIBE

Лого дизайн

Дизайн на фирмено лого. Професионално изработване на лого на фирма. Първото впечатление за дадена компания произлиза винаги от нейното рекламно лого. Това е лицето на всяка една малка, средна или голяма фирма. Не подценявайте комуникационната сила на графичното лого на компанията. Ние в AV Design Group можем да създадем за Вас уникален и запомнящ се фирмен знак.

 

изработка на лога

 

Дългогодишният ни опит в графичния дизайн е гаранция за успеха при разработка на фирмено лого. От идеята до нейната реализация за вас работят екип от специалисти в областа на приложната графика. Работата ни е да изработим въздействащ и лесно запомнящ се образ и дизайн на Вашата фирмена идентичност, съобразявайки се с желанията ви.

 

При разработка на фирмено лого се съобразяваме с:


• Желанието на клиента относно художественото и техническо изпълнение

• Избор на цветовата гама

• Определяне на размер

• Баланс между типография и графични елементи

• Концептуална уникалност

• Максимално опростена и разбираема визия

• Разработка на графични варианти за различна употреба
USB флаш памети

Рекламни USB Flash памети

Рекламни USB флаш памети - цени на едро - внос и печат на рекламни флашки.Това е един модерен и стилен подарък, с който ще зарадвате клиентите и партньорите си.
Тъй като е често използвана в нашето ежедневие, USB флаш паметта ще подсеща често притежателят й за вашата дейност. Освен това нашият екип от специалисти ще ...

печат и запис на CD и DVD

Запис и печат на CD и DVD

Печат върху дискове CD и DVD носители. Като допълнителна опция след печата на дискове предлагаме лаково покритие на рекламните дискове.

Запис на аудио, видео, презентация или данни върху избраните носители. Изработка на различни видове обложки за пластмасови CD кутии и DVD кутии, картонени и хартиени кутии, диджипакове, джобове ...

PVC карти

PVC карти - печат

Печат на PVC карти - банкови, клубни и фирмени -директен дигитален, ретрансферен, термотрансферен и офсетов.

НОВО: Директен дигитален печат- едностранен и двустранен печат- изключително ниска себестойност и кратки срокове за изработка на малки тиражи до 500 броя. Едноцветен и пълноцветен печат върху карти с магнитна лента, чип, безконтактни или обикновени пластини. ...

магнити за хладилник

Магнити за хладилник

Магнити за хладилник с индивидуална форма, рекламен надпис, пълноцветен отпечатан картон с допълнитено ламинирано покритие, каширани върху 0,4 мм магнитно фолио. Допълнително може да се добави 3D ефектен ламинат, термометър, тефтерче или календариум.
Магнитите за хладилник са още едно уникално рекламно предложение, което АВ Дизайн Груп Ви предлага. Чрез ...

  • каталог на рекламни подаръцицени за дигитален печатCD и DVD тиражиране

Copyright © AV Desing Group. All right reserved.